Followers

Wednesday, August 29, 2012

Oh! So Pinky...

A gift for a friend who just received a baby girl. 
Cuba teka... pinwheel ke or hourglass?
Hihi sama je pun mana2 kan. 
Sebenarnya saya buat hourglass block, tapi lupa nak mixed with other print, jadilah nampak macam pinwheel.
Dan bila dah siap cantum blok ni, baru saya tahu, sebenarnya saya lebih suka scrappy look dari two tone camni. at leastlah mix 3 4 colour or fabric print kan.. baru nampak seri.
Yang ini lebih kepada baby blanket, guna batting nipis jer, backing plak saya guna flannel. Terasa lembut jerrr. Flannel ni plak agak tebal, jumpa di Kamdar few months back. 
Ready to go to the owner... dan harapnya penerimanya sukalah yerr

Regards;

3 comments:

  1. mesti best oarang yg dapat hadiah ni ....

    ReplyDelete
  2. Ceria design fabric Kak Mila guna. Mesti penerimanya suka. :)

    ReplyDelete

Love your comments...