Followers

Monday, August 27, 2012

Open for order

Salam Aidilfitri kawan2 semua..

Terasa lama tak bersiaran di blog ni, terasa rindu plak kan. rindu nak menaip macam2 cerita. Kekadang plan nak cerita benda lain, tapi tercerita hal lain plak kan.

Hari ini.. hari kembali ke rutin harian, iaitu coming back to office. Fuhhh dah seminggu berehat (bangun lambat ler tuh), harini cukup terasa culas nak kerja. Apa pun kerja itu amanah kan, dah sanggup terima gaji, kenalah sanggup pikul amanah siapkan kerja.

Sungguh pun terasa liat nak kembali ke ofis, tepat pukul 5 pagi jer terus mata jadi segar.. hahaha.. syndrom bersahur masih belum habis rupanya, alarm kat handphone pun masih belum tukar ahaksss..

whooppss.. arini takde sebarang laporan dari BILIK jahit (dah upgrade dari sudut jahit tau.. nanti dah siap saya kongsikan ok hihi). Just nak umumkan yang kalau ada sesiapa yang berminat nak tempah quilt comforter (baby size or single size).. bolehlah email saya. Fuhh in doubt jugak ni, ada ke yang masih berminat setelah bercuti sekian lama kan kan.

Untuk serba sedikit panduan bolehlah tengok kat sini http://blogrimbun.blogspot.com/2012/03/tempahan-baby-quilt.html dan kalau nak tengok contoh2 yang saya pernah buat boleh tengok di sini http://blogrimbun.blogspot.com/search/label/Quilt.

Selamat Hari Kemerdekaan to all Malaysians for this coming 31st August 2012.
MERDEKA MERDEKA MERDEKA..


Regards;

4 comments:

  1. Selamat menymabut hari kemerdekaan Mila (tapi ada orang kata, negara kita tak pernah dijajah, maknanya merdeka dari apa, ya?). :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari merdeka ...rindu juga ...heheheh

    ReplyDelete
  3. Wah, dah upgrade bilik. Tak sabor nak tengok. :)

    ReplyDelete
  4. KakCik.. mcm2 teori lately ni kan kak cik... bg orang yang kata kita tak dijajah tu lah yg jawab kita merdeka dari apa...

    Suzie.. rindu rinduan lah kita yerr. Rindu kat mesin jahit hahhaa

    Yati... tunggguuuuuu. sesekali dapat environment baru.. semangat skit

    ReplyDelete

Love your comments...