Followers

Friday, September 12, 2014

Tangkap mood jahit beg...


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم


Tayang gambor dulu yerr...


Dalam suasana sedikit kecewa dengan isu semasa, yang melibatkan kami hikhik..
Isu BOCOR lerrr.. apa lagi

Maka terpaksalah Izzah postpone hajat nak bergembira tengok TV dan baca novel lepas habis PSRA.. dah nak kena pergi sekolah gak sampai habis Kertas Sains dan English kan.. kesian anak umi

Kita ceriakan diri dengan beg barulah..
Dah lama request, tapi baru ni umi sempat buat.. itu pun time cuti tunggu anak umi UPSR. 
Bestkan duduk rumah.. fefeling jadi surirumah.. erkss sehari je lah pun

Kita zoom skit huhu



Khas untuk anak umi.. made from heart.. 
Suka sangat tuannya sebab warna pink, walaupun asalnya request nak ada Eifel towel.. tapi design eifel tuh agak malap.. rasanya tak sesuai dengan jiwa anak umi hihi

First time buat design macam ini dan takde refer mana2 tutorial.. harap dok imagine dalam kepala jer, nasib baik jadi.. fuh!!!

OK.. sampai jumpa lagi...
Masa agak terhad nak update blog selalu uhuk uhuk

Regards;
 

3 comments:

  1. i give you my heart....sounds very sentimental...might use this sweet notes in my embroidery...Nampak da kembali semangat Mila nak menjahit ya..Sweet little bag..

    ReplyDelete
  2. Memang terkilan atas kejadian menimpa anak-anak UPSR 2014. Sedih, marah semua ada Mila. Moga anakanda Izzah bersabar dan teruskan belajar.

    Cantik beg tu Mila:)

    ReplyDelete

Love your comments...