Followers

Friday, September 12, 2014

Terima Kasih.. Syukran..


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Sejak dua menjak dah habis tempoh "blackout" nih.. selera makan semacam plak.
Last check up berat turun 500gm, tapi rasanya next check up memang bert mencanak naik. Selang sehari saya menimbang, dah naik 4kg huhuhu... mokcik udah gomok


Pantang besar dah ber BW ke blog2 resepi.. tengok makanan macam nak meleleh ayaq liyuq jer kikiki

Ni hasil dari ber BW


Apam pisang gula merah, aishhh tak ingat dari blog mana... sedap ler... makan tak renti. Nasib baik separuh bagi kat jiran sebelah.

Hasil dari merasa roti officemate, ku gagahi ke bakery shop.. cari tepung hi-protein.. tetiba jumpa unbleached hi-protein, seronoknya.
Maka keluar selimut ler BM ku ini... 

Yum yum... 
Roti nih memang sedap.. recommended ler untuk dicuba... 

Oh ya...
Entry ini sebenarnya nak ucapkan terima kasih kepada sahabat yang hantar buku ini..

Katanya buku ini milik arwah bonda beliau, tapi since takde siapa yang minat menjahit, buku ini terbiar sahaja, so disedekahkan kepada saya wink wink.. Syukran Jazilan..

Kepada kawan-kawan duduk area Temerloh, dan nak tempah kek, roti etc etc.. boleh tengok blog ini http://ovenpanas-huda.blogspot.com/, walaupun blog mcm dah lama tinggal, tapi tuannya aktif membaking...

Sekian.. sampai jumpa lagi. Wassalam


Regards;
 

1 comment:

  1. sedapnya,,nampak sungguh menyelerakan roti tu! la ni boleh ler mkn mcm2,,nanti pantang dah x boleh dah,,due bila?

    ReplyDelete

Love your comments...