Followers

Thursday, November 19, 2015

Beg for Bag

Assalamualaikum..

Projek jahit terbaru, projek melepas rindu
Rindu sangat nak menjahit beg
Kebetulan ada sorang officemate tanya kalau2 saya jahit beg.. jawapan stended.. tak ambik tempahan
Tapi kebetulan plak sabtu arituh, Asfa tido dengan nyenyaknya, semangat membuak2 nak menjahit beg ler plak hahhaa

Maka jadilah satu.. reversible tote bag
Yang hitam tuh guna canvas denim, memang tebal, takyah nak letak stabilizer dah..


Kain heavy cotton tu pun dah tinggal remnant,tangkap muat jer ler..
Memang cepat dah mudah buat beg sempoi gini..
Hasilnya sangat puashati
Kasi free jer kat officemate tuh kikiki...
Buat beg pakaian anak dia ke daycare..
Harapnya bergunalah beg ni nanti

Salam sayanggggg...





Regards;

12 comments:

  1. Cantik yg bawah tu mila..
    Mcm akak nak menempah dgn mila pulak..
    Buat beg telekong akak..
    Boleh tak mila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. jawapan stended dah ada kat atas... susah nak commit dgn tempahan ni...kadang bleh jahit, kadang cuma boleh pandang jer mesin jahit hihi

      Delete
  2. susah kan klau ada tempahan....kdg2 mmg x sempat nak pgg mesin..

    ReplyDelete
  3. Buat isi telekung pun cantik ni Mila
    Untunglah officemate Mila dpt foc.

    ReplyDelete
  4. susah kan klau ada tempahan....kdg2 mmg x sempat nak pgg mesin..

    ReplyDelete
  5. wah.. cantiknya bag. Kipidap, kak Mila. :)

    ReplyDelete
  6. wow... nak beg jugaklah.. jawapan stended takpe.. kami bleh tunggu.. kikikiki....

    ReplyDelete
  7. blog rimbun nih sbb mak tingal kat jalan rimbun keew., hehe2 saje tnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. jln rimbun tuh kat mana yer,,

      Delete

Love your comments...