Followers

Friday, November 27, 2015

Jahit jahit untuk adik...

Assalamualaikum wbt

Arini tampal gambar budak baru bangun tido lah yerr
Pakai baju umi jahit, tapi umi lupa letak butang. Nak cepat2 basuh ler tuh hihihi
Nanti lepas ni umi letak butang yer dik oiiii


Satu lagi baju adik..
Kali ni umi buat raglan dress plak hihi. Umi suka buat baju yang senang2 jer yer..
Raglan dress ni boleh buat pola sendiri, just tekap jer dari baju yg sedia ada.. boleh google cara jahit kat internet.. banyak sangat orang share
Ini plak monkey pants...
Amboi sedapnyer nama yer.. cr sebut dalam BM, seluar monyet kikikiki


Bagi kawan2 yang teringin nak mencuba, ini free pattern jer


Getah seluar pun yg paling sempoi. tampal jer.
Cari2 gak getah camni yang boleh beli offline jer. Macam takde jer huhu
Online ramai gak yang jual rupanya. Harga pun boleh tahan gak lah.. dalam 4-5 rengget semeter.

Regards;
 

1 comment:

  1. alah comelnye.....seluar monyet pun x pa janji sedap pakai...hhehe

    ReplyDelete

Love your comments...