Followers

Monday, March 08, 2010

Penyelesaian kepada penjagaan awning tudung2 ku ini...

At last semlm dapat jugak ler aku ke Ikea.. setelah sekian lama berangan nak kesana kekeke. Agak nya kitorg ler warga KL nii yg first time ke Ikea walaupon dah ada kat KL ni semenjak Ikea tak wujud pon lg (mcm jakun je ke Ikea). Good things is,... kitorg ni tak suka berbelanja untuk barang2 yg tak perlu, pastu menyemak je kat rumah tuh.

Ini sbb dah perlu, nak menghias dapur ku itew jadi indah berseri n teratur, mengalahkan dapur celebriti or mengalahkan dapur yg masuk majalah 'dapur' gitew.. tp kali ni bukanlah nak citer pasal kunjungan kitorg ke Ikea tp nak tunjuk sesuatu yg amat seswai untuk tudung2 berawning/bercap niii... ok iniler dianya... harga RM24.95 jer (eh betui ke eks.. mentang2 org lain tulun bayorkan) tp mmg sekitar tuh ler... senang citer RM25 ler satu..

Yg bagusnya all the circle di buat (or di lilitkan) dengan kain. so bukan mcm yg diperbuat dari plastik, akan menyebabkan benang kain tertarik.

Jom testing dengan tudung yg ada... hehe ni ler dia.
Aik sikitnyer tudung ku.. mcm sikit ler kan, dah namanya testing.

terdapat 28 circle... satu circle tu bole muat more than 1 tudung pon. pandai2 ler nak organise sendiri kan...


Regards;
Rimbun with LOVE

No comments:

Post a Comment

Love your comments...