Followers

Tuesday, August 23, 2011

digoda tergoda menggoda...

Beli ke tak..?
Toksahlah.... membazir je kot

Beli ke tak..?
Tak yah lah... bukan nak menyulam sangat pon, takat hobi masa lapang je..

Beli ke tak..?
Alahaiii half price tuh..

Beli ke tak..?
Vitamin B boleh jer cover.. takyah nak installment2 dah..

Beli ke tak..?
Aduh aduh... mana plak tempat nak letak nanti?

Beli ke tak...??????
Kang nyesal plak huwaaa

Akhirnya... aku angkut sebiji bawa balik.... Tapi belum explore lagi. Tunggu cuti raya yerrrrr.. habis beraya nanti kita godek2 belek2 this brand New NV90e
Pic from Google
Welcome on board my NV90e

Orang lain dok sibuk cari baju raya, saya dok mencari mesin jahit raya
ahak ahaks.. godaan besar sangat dan mokcik dah tergoda.. jangan mare... awwww



Regards;

25 comments:

  1. BEST NYER!!! separuh harga?? berapa harganya mila?

    ReplyDelete
  2. Haida.. rege asal RM2999, rege promosi sampai 15 sept RM1499

    ReplyDelete
  3. tutup mate je Mila. dah ada tu ada la nak disulamkan nanti :). tahniah for the new addition :)

    ReplyDelete
  4. kak rozi.. mata boleh tutup, tp dompet kena buka luas2.. tu yg tak tahan tuhh haha

    ReplyDelete
  5. Oooo..promotion di up lagi ye? Syoklah Mila dah ada 2 beradik dlm umah...heheheheh

    ReplyDelete
  6. wa..bestnya beli kat mane???nak jugak wa......akak pinjam boleh?

    ReplyDelete
  7. Mila : soalan tu samalah dengan zura...nak ke taknak, nak ke taknak...last2 nak jugak....dah rembat sebijik tp belum habis xplore lagi.....heehhe..takpe..benda dah ada depan mata....esok lusa kita godek sama dia.....selamat menyulam.... <3<3<3

    ReplyDelete
  8. Godaan nih! Diri pon dh mula tergoda & digoda bertubi2... mesin sulam half-price? Senang tak nk pakai?

    ReplyDelete
  9. Tyha.. mana nak letak tuh tak taulah.. hopefuly lepas ni takdelah diaorg ni beranak lg hahaha

    ReplyDelete
  10. Zie.. kat mana2 dealer brothers mmg akan ada promosi nii.. saya beli kat Sewtech kat Setapak, LSN pon ada promo ni

    ReplyDelete
  11. Azura.. jomlah kita sama2 mengexplore yerrr... Anic ada add saya kat Kaki Sulam kat FB, tp saya ni jarang masuk FB, kat situ ada link free pattern semua... tp google kat internet pon ada jer... fuhhh berangan dgn pattern baru, yg dlm tuh pon belum abih explore lg ni hehehe

    ReplyDelete
  12. Rosh.. cant comment more sbb tak pakai sendiri lg, masa demo tuh mcm senang jugaklah, sbb fully computerised.... tp kena tukar2 benanglah kalau banyak warna

    ReplyDelete
  13. bestnya kak..saya dah dapat mesin jahit dah..tapi en asben bagi yg 599 tu..kecewa.. nak yang 799 tu..tp bersyukur kak..ada org sponsor..hhehehehe..tp hati tetap ada tak puashati sbb tak dapat yg di idamkan..huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  14. Yaati... syukurlah ada org nak sponsor tuh.... akak ni ha self sponsor jer.
    Takpe.. awal2 ni guna yg basic dulu nnt2 upgradelah. Selamat menjahit baju raya yerr

    ReplyDelete
  15. Tahniah kerana cekalkan hati dan bulatkan tekat....dan beli sebuah!

    KDee tak sabar juga nak tengok hasil nyer!!!!

    ReplyDelete
  16. Ha,rajin2 lah menyulam ya zura and Mila..bukan ke depa bagi free lessons sampai ke tahap pandai?

    ReplyDelete
  17. Mila....hehehe pejam mata jer....kalau dah berkenan sebabnya nanti banyak guna tu

    ReplyDelete
  18. ambuihh!!ni mesti bonus banyak masyuukkk ni..hehe

    ReplyDelete
  19. waa mesin baru...hehe...

    nnt akak update la projek2 terbaru kak mila..suka tgk..

    sy ni kak, mesin yg ade pn jrng guna.. :P... apa nk jd la...

    ReplyDelete
  20. wah best price tu.... jealous jealous.... memang tergoda dgn harga tu... nasib baik Mila dah beli, kalau tak beli, sure nyesal punyer...
    so, tak sabar nak tengok hasilnyer lepas raya nnti yer...
    SELAMAT HR RAYA MILA!

    ReplyDelete
  21. aduii..ayu pun mcm akk gak. beli ke tak? beli ke tak? huhu..tapi tak beli gak, sbb budget tight.nak mintak sponsor,tak lulus pulak rasanya.tgklah kalau ada rezeki lg tahun dpn bolehlah beli..

    ReplyDelete
  22. salam mila..
    kat mane nak beli mesin ni..skrg akk guna mesin sulam singer 20u43 tapi mcm teringin bila tgk mesin ni..diberi kursus cara m'gunakan ke seblm beli..tq mila

    ReplyDelete
  23. kak aton, saya beli drpd sewtech kat setapak, kalau kat LSN or any dealer brother pon ada. Takde sebarang kursus, just ada demo camna nak pakai jer. singer 20u43 tuh lg canggih kut eks... yg ni ada 70 pattern sulam jer (excl. huruf) plus memory 476kb, and boleh jugak guna connection USB ke laptop/pc

    ReplyDelete
  24. :) congratulations!!!

    i still haven't had time to try on mine.. could only do sewing after mid Nov.. by then, you sudah master this machine, then i can learn from you.. :)

    ReplyDelete
  25. Syoknya! Syoknya! Mesin jahit baru. Memang elok kalau kita beli, sebab nanti mungkin half price tu tak kan datang lagi. :)

    ReplyDelete

Love your comments...