Pengikut

Khamis, November 28, 2013

Tampal.. jangan tak tampal..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم


Edisi tampal menampal lagi.. dedicated to my returned customer yang power ini hihihi
sapa lagi kalau bukan tuan meja yang bersepah ni

Customer saya ni kalau dah order, nak siap segera.. malas nak jawab soklan bila nak siap..

Ok.. arini g taska silalah bawa buku latihan yerrrr..
mesti spend masa at least 1 hour untuk buat latihan MATHS! hihi kejam tak? budak ni tak suka maths, tapi umi paksa dia buat latihan maths banyak2..

Till another story
Wassalam

Regards;
 

12 ulasan:

  1. ..untung 'customer' ni..mst byk dh beg dia ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm2 jenis beg ada... last2 bersepah jer..

      Padam
  2. Balasan
    1. Memanglah customer sorang ni untung besar, main request jer... bayaran dengan ucapan terima kasih hihi

      Padam
  3. cantik bag! buat soalan math byk2 takpe, menajamkan minda

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh, tapi budak sorang ni bagi alasan tak minat maths jer memanjang..

      Padam
  4. Amboi... header baru nampak... cun..cun... koleksi kona cotton.. rasa macam nak kidnap je kain2 tu.. hihihi..

    izzah tak suka maths? tak suka nombor ek.. tak menurun mak ni.. hihii.. apapun.. beg tu comel... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Izzah suka menulis cerita jer.. kekadang baca cerita yg dia tulis mcm tak percaya jer, stail2 novel gitu.. pengaruh terlalu banyak membaca

      opsss nampa yerr rupa paras baru header tuh hihihi

      Padam
  5. Cantiklah Mila. Siapalah customer yg beruntung agaknya..

    BalasPadam

Love your comments...