Followers

Wednesday, November 20, 2013

Wednesday Sewing

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

On free (e)motion sewing mood.. and thats nothing to do with free motion sewing hihi

Following a "sew-a-long" table runner at fb group..

A simple table runner, but sometimes can be tricky too

I added up a scrappy look border, tapi rasa mcm tak puashati plak..
What do you think?
Rasa mcm nak letak border kecik 1 inci dulu lah.. baru add the scrappy border kan.. baru nampak menyerlah gitu.

Budak ni memang pantang nampak umi ambik gambar.. nak interprem jer kerjanya..

Wassalam...



Regards;
 

14 comments:

  1. Assalamualaikum Mila

    tanda dia pun ada bantu uminya buat

    ReplyDelete
  2. dah cantum tu kak.. nak add border ke? saya pun mcm nak guna grey for background.. tapi 9 patch nya pun belum siap.. wakakaka... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelan2 kayuh zila... planning penting hihi

      Delete
  3. Cantiknya Mila... kakak tak terfikir pun nak buat runner macam tu.

    ReplyDelete
  4. Very nice! And your daughter is just too cute haha!

    ReplyDelete
  5. Lawa dan tersangat rajin.. Hihihi

    ReplyDelete
  6. ..macam2 'kain' ada..kreatif .. :)

    ReplyDelete

Love your comments...