Followers

Tuesday, January 07, 2014

Kondo untuk disewa - Putra Villa Kondo

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Anybody looking for house?
---------------------------------------
Location : 
Putravilla Condo, Taman Melati, KL
Walking distance to LRT Station Terminal Putra, Gombak
Near to IIUM & TAR College
#Sangat sesuai untuk yang berkerja di area KLCC

3 Rooms 2 Bathrooms

Kitchen cabinet - Ceiling fan in all rooms and living room - Fridge - Dining table - Curtain

Facilities:
Club House, Gymnasium, Swimming Pool, Children's Playground, Mini Market, Wading Pool, Badminton Court, Multi Purpose Hall.
---------------------------------------------------------------
Rental : RM1,600.00 per month - negotiable (inclusive of maintenance fee and 1 car park)
2 months deposit + utility RM300.00
---------------------------------------
Availibility : February 2014 onwards
Kalau berminat boleh email me @ my.milakamila@gmail.com or boleh call En Salihin 019-3727928

==== SOLD=====
===NOT AVAILABLE===

Regards;

8 comments:

  1. bagus nie
    tp anum x mampu
    memang tengah cari rumah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang rate kat situ ni Anum, normally diorg ni kongsi2.. satu bilik sorg or 2 org... sebab sgt convenient bg yg kerja area KLCC sana. :)
      Jgn sedih yer anum... in shaa Allah ada rezeki anum nanti :)

      Delete
  2. Tak lama kakak percaya adalah yg akan menyewa tu Mila. Apa lagi tahun baru kan ramai yg cari rumah baru utk di sewa. At the same times pasang notice di depan pintu apartment tu bagi org nampak boleh war-warkan pada kawan mereka yg mencari. Kakak selalu buat macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully camtuh ler.. terasa nak jual je condo ni, tp sayang plak sbb location wise susah nak dapat dah in the future

      Delete
    2. Jangan jual Mila. Jadikan asset. Kalau kedai mungkin susah sikit tapi rumah jgn takut biasanya ada saja yg memerlukan. Tunggu sikit masa lagi.

      Delete
  3. Assalamualaikum Mila

    wawww...dekat gaji saya sebulan tu...ha ha

    ReplyDelete

Love your comments...