Followers

Monday, April 28, 2014

Pokok periuk belaga (erks belanga!)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Tetiba mood "get organised" jadi hot hihihi
See apa yang saya dapat hari Jumaat lepas?

Dah lama ngidam nih, tapi tak nampak plak ada offer kat groupon or mydeal... bila nampak jer, terus tak lepaskan peluang

Gambar sebelum hihi.. dengan tak malunyer daku tunjuk kat blog kan...(kasi tecit je ler.. cover gitu).. montot koli itam tuh pun masuk sekali weh!

Memang tak teratur betul. Sana sikit, situ sikit huhuhu.. hanya tuan dapur yang tahu dimana barang disimpan wakaka

Dengan pantree niii
Tadaaaaa... mak cik sukerrrr
Cun ler skit dapur mak cik kan.. 
lupa plak nak ambik gambar bawah sinki tuh (sajer dilupakan kut)
Rasanya beli rak jugak kut untuk susun besen2 yang pelbagai saiz tuh.

Sekian Wassalam


Regards;
 

9 comments:

  1. kemas..kena beli banyak la kalau gitu..boleh letak banyak benda..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi kalau banyak barang memang beli 2 3 ok jer, provided that ada space nak letaklah. sebab agak tinggi jugaklah. lebih kurang tinggi tong gas tuh. Bawah sinki tuh memang tak muat

      Delete
  2. Owh.. bagus pantree ni..kemas gitu.. cumanya saya ni dah xde ruang dah nak masuk.. jadi timpa2 je la periuk kuali ku.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kalau bnyak space.. ada jer lagi periuk yang dok bertimpa2 tuh, mcm2 size ada, now mmg dah stop beli periuk, cukuplah apa yg ada

      Delete
  3. Kemas dah. Saya nak cari rak tangga n papan pusing mcm meja cina. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papan pusing mcm meja cina tuh camna Suzie? cant imagine... tapi kalau pantree ni boleh pusing2 mmg best, ni yg gantung kat belah belakang tuh susah nak ambik

      Delete
  4. Berkenan pulak akak Mila.. kemas Dan teratur jer ;)

    ReplyDelete

Love your comments...