Followers

Wednesday, April 02, 2014

Ready stock telekung kanak-kanak

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

For the first time, first trial readystock telekung kanak-kanak (fuhh macam opening kedai plak kikiki)
Sambil sambil menjahit order yang ada, sempat jugak selitkan readymade, dan ianya very limited.


Semua ini saiz S (saiz detail sama seperti tempahan)
Harga : 
# Strawberry in blue (booked) & Flower in pink RM40.00
#Flower in red RM50.00 (with cotton lace)
(Harga tidak termasuk kos penghantaran)
ALL SOLD

Termasuk pouch sulam dengan nama, Takes 1 - 2 days sebelum penghantaran untuk siapkan pouch dengan sulaman nama.

Boleh email saya at mr.telekung@gmail.com kalau berminat

Sebenarnya ini percubaan untuk readystock, kalau ramai berminat, mungkin akan ada lagi readystock nanti. Takut2 jugak kalau design seperti ini tidak menepati citarasa pelanggan kan...


Regards;
 

4 comments:

  1. Kak Mila, tak nak buat ready stock telekung untuk orang dewasa ke? Jenis kain sejuk dan selesa, tapi tak perlu la banyak color. 1 color dah cukup. Putih atau any pastel color. Nak merasa juga. Hehe..

    ReplyDelete
  2. Cantiklah Mila. Kalau budak-budak memang sukalah kalau tengok cantik macam ini.

    ReplyDelete
  3. Tahniah... comeynye...teringin tp bb br 5 bln :) humble suggestion, try le buat diff size sis...sng nak pilih kan... kl ada telekung dewasa pun OK gak. Lagi best sedondon Mak ngan anak..mesti cute

    ReplyDelete
  4. Tahniah... comeynye...teringin tp bb br 5 bln :) humble suggestion, try le buat diff size sis...sng nak pilih kan... kl ada telekung dewasa pun OK gak. Lagi best sedondon Mak ngan anak..mesti cute

    ReplyDelete

Love your comments...