Followers

Monday, May 16, 2016

Tempahan Telekung LittleMaryam

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Harini dah pun 9 Syaaban 1437H
 
Lagi beberapa minggu jer nak Ramadhan
Terasa rindunya dengan Ramadhan
Kadang dah terasa macam berpuasa plak, tengahari dah macam tak terasa nak lunch hihihi
Moga Allah sampaikan kita ke Ramadhan tahun ni dan amalan kita lebih baik dari tahun sebelumnya dan diterima Allah
 


Seperti biasa... bila menjelang bulan puasa, kami menghentikan buat sementara waktu tempahan telekung. Kalau ikutkan sebelum ni, memang banyak jugak request tempahan bila tiba musim raya ni, tapi apakan daya, masa amat terhad. Dengan persediaan untuk raya dan yang lebih penting terasa amat rugi bila mengejar tempahan pada masa2 emas dibulan Ramadhan ni (ini personal opinion jer yer... pls jangan gunapakai pendapat saya dengan tailor lain)
 
Apa pun... kami ada juga sediakan readymade telekung in shaa Allah. Nantikan readymade kami yerrr...
 
So kalau sesapa nak order telekung tuh... silalah email kami mr.telekung@gmail.com or WA 019-254 8268
Dibuka untuk tempahan sehingga 15 Syaaban1437H
Special discount untuk return customer tau... muuuaahhhh
 
Wassalam
 


Regards;

3 comments:

  1. Cantiknya awak menggayakan telekung umi awak:)
    Kalau auntie ada anak kecik auntie pun nak.

    ReplyDelete

Love your comments...