Followers

Monday, September 05, 2016

01092001 to 01092016

Assalamualaikum..

Entry tertunda

Another year counts... and keep counting

15 tahun berlalu
Dari muda sekarang dah tua
Dari single sekarang dah anak dua
Dari zaman berjalan kaki sekarang dah berkereta
Dari poket kosong sekarang dah serba ada (yang biasa2 jer lah, bukan nak cakap dah kaya raya hihihi.. cuma alhmadulillah lebih dari dulu)
Dari selim melim sekarang dah lebih lemak sana sini :-P
Harapnya till Jannah.. aminn

 


 
 
Sajer ler.. sempena merdeka, hubby ambik cuti sehari extra
 
Disebabkan k.long sekolah esoknya, kami cari2 destinasi dekat2 ajer
At last kami decide nak ke Suria Hotspring kat Bentong (jalan lama)
Kami walk-in jer pun, alhamdulillah ada bilik kosong. Tapi sebab check in on public holiday, kenalah bayor surcharge
 



















Seronok.. sebab tak ramai orang. Rasanya kalau full kat sini, penuh sangat kolam tuh kut.
Kononnya pepagi 1 September tuh kami balik pepagi tuh dan hantar k.long g sekolah... tp hapahhhh.... takmo bangun k.long. Ponteng ler sehari...

Oklah... till another year to come.. Wassalam

Regards;
mila@rimbun

6 comments:

  1. Dah 15 tahun..happy anniversary. Tapi uolls berdua still looking good what..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ. looking good erks emmm emmm hihihi.. dalam gambar jer tuh, jangan tertifuh k hihi

      Delete
  2. Heppy belated Annuversary sis.... Semoga kekal bahagia till Jannah..

    ReplyDelete
  3. happy anniversary ....semoga bahagia till jannah.saya igt cadang nak cek in hotel kat bangi je ....widad tution sklh agama....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq... budak sekolah,kena cari yg dekat2 jer ler kan.. bukan apa pun.. sekadar relex2kan minda

      Delete

Love your comments...