Followers

Sunday, September 18, 2016

Aidiladha 2016.... saat indah

Assalamualaikum..
Salam hujung minggu
Nampaknya weekend je lah acik pemilik blog ni ada masa nak update blog. Ada jugak try guna apps kat phone, tapi asyik fail to publish jer... tak reliable langsung (ker acik yang tak reti erks)

Mengabadikan saat2 manis di Aidiladha, walaupun hari2 tasyriq dah pun berlalu

Masa ambik gambar ni dah petang, dah nak balik ke KL


 
Saya sayang keduanya...
both my mums dunia dan akhirat
Harapnya Allah bagi kekuatan untuk berbakti kepada keduanya sehingga keakhir hayat mereka
Harapnya saya adil dan sabar melayani kerenah keduanya
 
Our small family...
 
Moga ketemu lagi....

Regards; mila

No comments:

Post a Comment

Love your comments...