Followers

Sunday, September 25, 2016

TEMPAHAN TELEKUNG DEWASA

Assalamualaikum...

Dengan lafaz bismillah..
Saya dengan ini mengumumkan... hihi cheewahhh
Dah macam nak buka kedai plak kan..

Bukan apa, rasa berdebar plak..
Setelah sekian lama ber "RND" dengan telekung dewasa,
Dah banyak jugak alter telekung lama...
untuk membiasakan diri dengan telekung dewasa, nak dapatkan cara dan ukuran yang sesuai dan selesa..

Dengan ini saya membuka tempahan telekung dewasa.... pada yang berminat

Ciri2 telekung ini:
1. Menggunakan tetron cotton yang dikenali sebagai kain canggih (macam baju sekolah canggih tuh rupa kainnya, bagi kain putih/pink/purple shj.

2. Terdapat dalam 2 saiz untuk labuh telekung, namun begitu saya "open" myself, kalau ada yang nak customized labuh telekung tuh ikut saiz sendiri (akan ada tambahan kos jika lebih banyak kain digunakan)

3. Lining 22 inci dari kepala (boleh tambah hingga 30 inci jika suka dengan sedikit tambahan harga)

4. Lapik dahi menggunakan getah lembut

5. Lapik dagu menggunakan kain lycra yang tebal.

6. Kain menggunakan getah dan disertakan tali pengikat, supaya boleh adjust jika longgar

Andai ada yang berminat dengan telekung ini, boleh WA saya yer... 019-254 8268
Pengeposan percuma (dalam Malaysia) bagi 3 pelanggan terawal


Regards; mila

9 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Macam dalam pos ni http://blogrimbun.blogspot.my/2016/08/renda-oh-renda.html

      Delete
  3. Replies
    1. Lamanya cik melor tak singgah sini.. hai hai

      Delete
  4. Wah.. dah buka saiz dewasa pula, selain telekung budak-budak. Semoga perniagaan Kak Mila lebih berjaya dan bertambah sukses. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yati... cuba cuba mengembangkan sayap hihi

      Delete
  5. alhamdulillah....syok nya kan.nanti kita nak roger2 gak...heheh

    ReplyDelete

Love your comments...