Followers

Tuesday, September 20, 2016

Thank You Pn Hazel..

Assalamualaikum...

Lama tak share review customer kan...

Sebenarnya nak ucapkan ribuan terima kasih buat PuanHazel.. bukan sahaja atas review telekung LittleMaryam kat blog beliau... tapi... lebih dari itu, saya sedar yang ada kekurangan dari segi saiz telekung yang ada.

Apa kekurangannya?
Jarak antara saiz S dan M terlalu besar..
So susah nak pilih.. S singkat M labuh sangat..

Kalau tengok gambar kakak ni... labuh telekung tuh bawah lutut dahhh.. ini saiz M, sebab saiz S singkat plak


Sengaja saya tundakan sharing review kat blog beliau sampai harini... sebabnya nak tunjuk jugak improvement yang telah saya buat.

Jeng jeng jeng....
Lahirlah saiz XS & S


XS tu sebenarnya adalah saiz S yang lama.. sesuai untuk umur 1-2 tahun
dan S tu plak dilabuhkan sedikit... labuh depan 27 inci (dari bawah dagu 17 inci)

Harapnya lebih senang ibu bapa nak pilih saiz telekung bila ada saiz baru ni.

Dan terima kasih tak terhingga pada puanhazel (rupanya junior masa kat UIA dulu hihi) kerana sudi datang kerumah untuk beli telekung LM, moga kakak rajin solat yer... jazakillahikhairankathiran

Kawan-kawan yang nak tempeh telekung? ataupun nak cari yang readymade?
Boleh WA/TG/SMS saya yer 019-254 8268
Kalau lambat skit reply tuh saya mohon ampun dan maaf, kadang bizi skit dengan Asfa, kadang bizi kat dapur, kadang bizi kat mesin jahit hihi...

In Shaa Allah... dalam proses untuk ambik tempahan dewasa dah final stage. Almaklum, nak kena buat research dulu hahaha... Takut nak main terjah jer, kerana kalau boleh nak berikan yang terbaik untuk pelanggan

Regards; mila

4 comments:

  1. Cantik telekungnya Mila. Seronoknya kalau tengok orang yg pandai menjahit ni. Hakak ni menjahit seluar koyak bolehlah hihi....
    Alahai comelnya budak budak pakai telekung.

    ReplyDelete
  2. Comelnya bila sicomel yg pakai...kaler pun ceria
    Nmpk kemas juga

    ReplyDelete
  3. Tq sis... Kakak dah jadi model telekung la pulak hikhik

    ReplyDelete

Love your comments...