Followers

Monday, September 05, 2016

Oh My Primada

Assalamualaikum...

Alkisahnya juicer kesayangan hamba...
Retak filter net nya..
Silap sendiri...
Tak cek betul2 biji kurma sebelum masuk juicer...

Apa pun.. Alhamdulillah wa syukrillah

Dapat claim warranty, tukar baru dari Primada

Wahhhh thumbs up... memang bagus sangat after sales service diorg ni..
At first saya call, tapi PIC takde, and tinggalkan phone no. Tak sampai 1/2 jam, dah ada call balik. Nasib baik boleh tukar free. Tapi sekali je lah (untuk setiap part)... kalau lagi filter net ni.. beli baru ler nak oiiii hahaha... Apa pun untuk part lain still boleh pakai warranty for 2 years

Looking for juicer? Try test lah Primada (adoiii macam iklan berbayar plak kan)


Regards;
mila@rimbun

4 comments:

  1. SALAM ISNIN BELI BRG BERKUALITI SERVIS BAIK..WARRANTY LAMA OKLAH TU.

    ReplyDelete
  2. senang x guna mila...hehe...bab cuci tu malas sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak senang nak cuci sbb takde part yg tajam. selalunya jirus dgn air dan guna berus yg dsediakan untuk hilangkan serdak jus tuh kat filter ni... terus keringkan

      Delete

Love your comments...