Pengikut

Jumaat, September 09, 2016

Juz a Juice

Assalamualaikum..
Salam pagi Jumaat yang mulia, penghulu segala hari..
Mulakan dengan selawat kepada junjungan mulia اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد     يَارَبِّ صَلِّ عَلَيْهِ وَسَلِّم

Kompilasi jus lagi hihihi
Kalerful gitu hihihi
Ada yang bertanya... mana jus yang sedap & mana yg tak sedap..
Senang jer jawapannya... jus buah semuanya sedap, manis2
Tapi jus sayur memang kadang tuh yakkkkk uewkkk kuikui.. terutama letak peria hahahaha

Apapun.. "All things are poison and nothing is without poison. It is the dose that makes a thing poisonous."
Boleh baca topik pasal responsible juicing kat internet untuk info lebih lanjut ok



Regards;
mila@rimbun

8 ulasan:

  1. Betullah... kalau jus buah memanglah sedap:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yang boleh terminum banyak kan...

      Padam
  2. menariknya...nampak sedap semuanya...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Kalau terlebih dah jd not healthy kan

      Padam
  4. selalu kalau beli suka yg ada ginger n citrus hehe masam2 , best lah kan...nak kena cari juice mixer gak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang pun.. ginger memang sedap sgt kalau dpadankan dengan apple or orange, tak pun carrot pun sedap.. jus ABCG.. Apple Beet Carrot n Ginger

      Padam

Love your comments...