Followers

Friday, March 31, 2017

Baju yang "EXTENDED" version

Assalamualaikum...

Tema Saving The Earth kita di pagi Jumaat yang indah ini.

Selalu baju dah ketat tuh kita pack and let it go jer kan... tak pun simpan untuk "next"next" adik (kalau ada laaaaaa :P)

Saya dok fikir, emmmm lambatnyer lah nak dapat user baru.. simpan2, lama2 masuk tong sampah plak dah. Baju elok lagi...

Kalau ikutkan baju ni fesyenlah besar ketepi kikiki.. lebarlah maksudnya tuh :P
So memang muat sangat lagi dengan Asfa, cuma singkat jer

So jadilah project extension of baju dan seluar kikiki (orang lain extend rumah kan, kami extend baju je lahhh)

 

Tadaaaa...
Baju tuh pun saya sambung kat bawahnya. senang sangat kerjanya, takyah nak tetas bagai, potong kain, jahit jer.

Bolehlah Asfa pakai 3-4 bulan lagi kut...

Projek jimat cermat untuk alam sekitar... alam sekitar untuk diwariskan kepada generasi akan datang, dan ianya bermula dari diri kita sendiri. Biarlah orang lain kurang kesedaran, tapi kita sedar... sekian iklan dari acik hahaha

Wassalam

Regards; Mila

1 comment:

Love your comments...