Followers

Sunday, March 12, 2017

COMBO SET TELEKUNG S & M

Assalamualaikum....

 
COMBO TELEKUNG+SEJADAH+POUCH
Ada tak sesiapa yang berminat dengan combo ni?
Available untuk saiz S dan Saiz M
...
Harga saiz S
Telekung S=RM50
Sejadah S=RM25
Pouch=RM7
Total Price = RM83 TAPIIIIII
Offer at RM75.00 sahaja (means free pouch dan ianya readymade, siap pouch jer kami pos!!!)
Kita tengok plak harga saiz M ok..
Telekung M = RM60
Sejadah M = RM40
Pouch=RM7
Total=RM107 TAPIIIII
Offer at RM100.00 sahaja
Aishhhh senang cerita, untuk COMBO ni kami bagi free pouch lah yerr...
OPsss... nak tambah lagiii... bagi pembelian pada 13-15 March 2017, kami bagi free postage untuk semenanjung Malaysia, dan tambah RM5 sahaja untuk Sabah & Sarawak, lain2 tempat kita cerita belakang le yer hihihi
Berminat?
Boleh PM kami di https://www.facebook.com/TelekungSolatKanak2/ , ataupun WASAP 019-254 8268


Regards; mila

1 comment:

Love your comments...