Followers

Monday, January 17, 2011

Jealous???? Not anymore

Adakah saya masih jeles? tidak.. tidak lagi...
Jeles kat sapa pulak nii kan... emmm kat sapa lagi kalau tidak kat tinihani.
Apsal plak saya jeles kat tini kan... hehehe.. tiap2 bulan tengok entry tinihani pasal Sew Hip memang saya jeles betul. merata saya cari, kat Borders, Popular.. semua tak jumpa. Agaknya saya dah terlewat kut, dah disambar orang..

Now tahun baru dah mula, kuota buku dah back to RM1k yerr (kuota book deduction IRB lerr apa lagi...)
So saya dah boleh membeli, melanggan my own Sew Hip.. yabedabeduuuu

Alang-alang... langgan setahun teruslah kan, dapat jugak 10% discount, and thumbs up to Allscript for their first class service... I make order and paid on Wednesday, and the mag reach me on Saturday.. cepat kan... even local mag pon takes about 2 weeks to process our subscription. So kalau sesapa yg teringin nak menambah koleksi dan jeles macam saya (or jeles kat saya hihi), bolehlah melanggan online jer kat Allscript kan.. dah berangan nak menambah Quilt & More plak niii... hehehe.. next month yerr... kuota RM bulan ni dah habis laa


Jan 2011 issue..
Macam-macam projek ada kat dlm ni.. Izzah pon dah booking (amboi-amboi budak sorang ni) nak dress mini chic jugak hehehe

Dah lama rasanya saya tak menjahit any cloth pad.. semenjak my friend and sifu of cloth pad ni menyepikan diri... Siapa lagi kalau bukan Anic. Bukan apa, takde inspiration hehehe.
Here are my new folded cloth pad and also pantyliner. The printed flannel remind me of you Anic... hehehe TQ. 
Agghhh mataku ini sungguh mengantuk, actually I am on MC today. Sakit tekak, batuk, selsema, sakit kepala... uihhh macam2 penyakit ler kan. Tapi kannnnn... cerita "Boys Over Flower" niii menyebabkan mata ku ini bagai ditongkat kuikui.. penyakit addicted to korean drama datang lagiiiii, waduh waduh 

Regards;
 

12 comments:

  1. Seronoknya, dapat subscribe magazine omputeh. :)

    ReplyDelete
  2. jeresnyer... mmg nk langgan tp bln ni budget dh lari arr... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Mila, nak cari magazine murah2, cari kat BookXcess, Amcorp Mall... byk pass issues cheap2... boleh like kat FB.

    ReplyDelete
  4. Yati.. dah susah sgt nak cari, baik ler subscribe jer kan

    ReplyDelete
  5. Rosh... ikut jer bajet lhdn... dari bayor diorg baik beli buku kikiki

    ReplyDelete
  6. kak rozi.. thanks for the info. emmmm tak pernah g lagi amcorp mall ni...

    ReplyDelete
  7. Ainie... cuba tanya pakcik google.. cari "cloth menstrual pad".. save ur healt, save ur pocket and save the environment

    ReplyDelete
  8. Bravo on the diaper bag!
    Wah..untung betul sapa yg dapat gift set tu. Macam2 ada. Bukan satu barang je.

    ReplyDelete
  9. best..best.. x sbr nak tgk dress izzah.. (auntie support izzah ni...hehehe)
    akak pun suka korean drama ke? saya tgk sabtu ahad jer.. itu pun dah kemaruk.. hehe

    ReplyDelete
  10. mau !! sudah subscribe ottobre, masih mau tambah lagi :D
    tapi monthly budget dah habis ni
    harus ada buat saving :(

    ReplyDelete
  11. Baru aje I saw my name.. :)

    Sorry ya... I was away from Dec till end of Jan without internet access. :)

    Very happy to see you sew more cloth pads..

    ReplyDelete

Love your comments...