Followers

Sunday, January 23, 2011

Love and hatred story of crayon

I hate crayon... dari kecik sampai lah dah tua bangka hahaha. but the art teacher insist her to bring crayon to the art class.. sigh.. so nak tak nak, suka atau tak.. kenalah jugak belikan

But I love making a crayon roller for her.. This is my simple crayon roller.. made in less than 2 hours.. hopefully she like it


This belongs to....
Jangan sapa-sapa curik tau hahaa

Today.. In the afternoon I went to one of the book shop at Wangsa Maju.. see what I got from there...

This mag not only focus on sewing, but more on all sorts of DIY project..
There is no pattern included but they include the detail measurement and we can always draw the pattern on our own based on the measurement given

Sharing with you some of the DIY project inside the mag..






I saw only one copy of this mag... emm mmg susah nak dapatkan magazine craft  ni kut. Even the seller takut nak beli banyak2 agaknya, takut tak terjual plak nanti kan.

Selamat kembali ke OOOOPISSSS -esok-::::: sighhhh
Can the time flies slowly over the weekend :-,
Regards;

3 comments:

  1. Kak Mila.. best gak majalah nih..
    bag tu mmg ada style la kak.. :D

    nape tak suka crayon? sbb susah nak handle ek? senang patah? cantik roller izzah.. rajin2 melukis dear.. :D

    ReplyDelete
  2. salam

    katne beli mjlh ni..best la..nk beli juga...tgk roll awak teringat yg sy punya blm siap2 hehhee

    ReplyDelete
  3. zila... tak suka crayon sbb melekat kat tangan, pastu kalau terjatuh dlm beg, bergesel dgn buku, mmg habih kotor... tak suka

    adhan.. kat C4 wangsa maju, ada book store dekat ngan escalator tuh..

    ReplyDelete

Love your comments...