Followers

Thursday, January 13, 2011

My Happy Day..

What a happy day todayyyy...

Semalam dapat hadiah giveaway.. jangan tak caya.. its my first time ever dapat giveaway.. its a heavy cotton scrap by Tini.. Yezzz I am always in favour of scrap, yang bestnya scrap ni besar2 plak tuh... emmm mokcik tgh pikior nak wat aper niii hihihi. Thank you Tini.

Some of the design that I received but banyak lg design kat bawah tuh sebenarnya...


And another updates on my fabric folding maniac hahahhaa.. here is my hexies flower..


Compare with the prototype using paper


And this picture below taken from the e-book that I have.. very neat, maybe after 100 flowers only I can be in this standard kut.. hahaha

Regards;

9 comments:

  1. alhamdulillah, akak da dapat yer..ehehe..ada sorang lg ni tini tak pos, lama giler dia nak respond bg alamat, baru bagi..hihi..nanti share2la akak wat ape..

    ReplyDelete
  2. congrats ye. jelesnyer...hehehe..

    ReplyDelete
  3. Happy best day..banyak lah project yang nak disiapkan nanti,ya!Have fun lah!

    ReplyDelete
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih atas kembara ziarah maya”

    ReplyDelete
  5. hexagon....! sukanyer!!!
    nanti share tutorial ek kak.. please..please... :)

    ReplyDelete
  6. tini.. tak tau lg nak buat apa.. tp seronok menambah stok scrap ni thanks yerr

    rosh.. jgn jeles hehehe

    ReplyDelete
  7. kak ros... pasni bole cuba pattern bag mcm2 plak hehe

    ReplyDelete
  8. ziela... aduh.. baru cuba sekali, kena mahir dulu baru bole buat tute yer :) insyallah

    ReplyDelete

Love your comments...