Followers

Monday, January 31, 2011

Bermalasan dengan my NV50

This weekend was really a tiring week-end for me. All the laundry work, cleaning, sweeping, everything.... almost dying of exhaustion... saya tipu.. if that actually happen, you wont see this posting then hahaha...
Aghhh.. I wish I had a helper on this, but...

So nak layan penat ni dengan "Mary Stayed Out All Night" pon tak best.. the internet connection was so slow, a 10 minutes video takes 1 hour to download aggghhh.. makin tension ada ler.

Activity menjahit pon dah takde sangat, dont know what to do then... tempahan kawan2 pon dah disiapkan.. so nak buat apa yerrrr..

Haaaa It seems that I have accumulated lots of small scrap.. this scrap I cut it into triangle.. and tadaaaaaa
A patchwork coaster....


Below one is for my hubby... for him at his office..


Seronok jugak menjahit tanpa arah tujuan, just sew it hehehe.. theraphy for tiredness

And today.. already 31st of January, cepatnya masa berlalu....
I am counting my wrinkles then hahhaa
Regards;
 

12 comments:

  1. Hehe...cantik nya mata Mila...tak nampak wrinkles pon! :)

    ReplyDelete
  2. saya pun x try lagi buat coaster. tgu dapur siap dulu baru leh buat.

    ReplyDelete
  3. Mila, your eyes are beautiful!

    The more you sew the less wrinkles appear.............. all wrinkles are sewn on fabrics..... agree?

    ReplyDelete
  4. entahnyer kak mila nih.. mana wrinklenyer..? mana ada.. hehe.. bak kata kak dee.. semua wrinkles (if any) dah kena jahit.. hehe..

    akak.. camner akak bersihkan habuk2 NV akak? saya takut la nak brush2 mcm kat Singer..

    ReplyDelete
  5. mila... muka akan wrinkle bila jait salah aje... abis kening berkerut...Betul??
    kalau tak ..ok aje..
    U muda lagilah dear...!!!

    ReplyDelete
  6. Kak Mila,
    takde pun wrinkles. :)
    Cantik coasters.

    ReplyDelete
  7. ..macam orang lain jugak, tak nampak pun ur wrinkles. suka tengok kening orang ni, kening mahal.. sebab kening sendiri macam tak siap je hahaha. btw muka izzah memang ikut muka umi dia eh

    ReplyDelete
  8. Hi Mila,

    Sewing therapy.. good one..

    BTW, before you could count your wrinkles, you have to find them first.. :) Looks like many of us are trying to help you find them in the photo, but we couldn't.. :)

    Warmest regards,
    Anic

    ReplyDelete
  9. Thank you my friends, for making my day with all your lovely comments here. I think all the wrinkles shy away because of the flash hahahaha..

    ReplyDelete
  10. mama danieal.. akak just guna berus kecik tu jer utk bersihkan NV50, buka tutup kelabu yg dekat bobbin casing tuh... tempat lain akak tak cuci, takut nak buka...

    ReplyDelete

Love your comments...