Followers

Friday, April 27, 2012

Another ABC123 Baby Quilt


Dah siap....
I admit that I took a longer time to finish this... its all because of the "Awana" things.. kalau tak lama siap, nak buat macamana kan.. "saya yang menurut perintah" hahaha


Another piece of ABC123 baby quilt comforter of 40x45 inch, agak besarkan.
And this is the last piece that I have in this print...


The quilted pillowcase

The bolster and another piece of pillowcase


Terima kasih banyak2 pada yang menempah. I enjoy every moment doing it
Harap sukalah dengan apa yang saya hasilkan.

Good night and happy weekend
Regards;
 

6 comments:

  1. kunjungan gan.,.
    bagi" motivasi.,.
    kekurangan kita bukanlah sesuatu yang buruk .,..
    jadikanlah kekurangan kita sebagai kelebihan kita.,.
    di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

    ReplyDelete
  2. cantik....fmq tu pun kemas bangat

    ReplyDelete
  3. wow.. very nice.. i especially like the fmq of the pillow cover..

    ReplyDelete
  4. kak mila... sgt sweet la quilt ni.. pastel color.. i like! (tak pernah cuba lagi pastel color ni..) hehehe..

    suka la fabric heart shape color oren tu... comel.. :D cekau kat mana tu?

    ReplyDelete
  5. Suzie n Anic, TQ TQ

    MamaD; fabric heart tuh ada jual di Kamdar, banyak choice of colour, ada heart besar n ada heart kecik, g lah wat lawatan sambil membocorkan poket ke kamdar hahaha

    ReplyDelete

Love your comments...