Followers

Monday, April 02, 2012

Personalised Pillowcase.... QISH

Buat baby Qish yang comel... tengok kat FB jer.. tak pernah berjumpa secara live.
Harap baby Qish tidur lena dengan bantal ni.

Actual size 17.5 x 17.5 inch, tapi bantal yang saya guna ni kecik skit. so nampak kurang cantik skit. Nak confirm dulu dengan mama Qish, nak bantal sekali atau pun tidak, sebab bantal macam ni banyak jer jual kat hypermarket kan, buat rugi kos pos jer kalau saya nak buatkan...
A Happy owl


QISH in LOVE..

Harap Mama Qish sukalah dengan bantal ni...
Thanks very much, kerana dah banyak kali tempah dengan saya...


Regards;

14 comments:

  1. Ada owl menemani tidur Qish nanti ya? :)

    ReplyDelete
  2. so sweet...love..love..love

    ReplyDelete
  3. alahai....cantiknya....sayang kan nk letak kepala kat atas bantal tu...

    ReplyDelete
  4. cantik, kreatif akak ni...:)

    ReplyDelete
  5. Akak, bila mau restock cloth pantyliner with bamboo fleece? :D

    ReplyDelete
  6. Ssalamualaikum Mila,

    Amboi cantiknya bantai ni Mila...kreatif sungguh la Mila ni...

    ReplyDelete
  7. LOVE this!!!!!!!!! uuuuuu sifu....

    ReplyDelete
  8. Mila makin kreatif saja... salut.. :)

    ReplyDelete
  9. Hi Mila! Excellent applique! I do envy your patience and precision. Congrats on your 400th post and follower - what an achievement!

    ReplyDelete
  10. sis sgt kreatif la , sis berminat tk sponsor untk GA saya pd 13.4 ini ?

    ReplyDelete
  11. kalau sis berminat , bole PM sy https://www.facebook.com/zeeqatechik

    ReplyDelete

Love your comments...