Followers

Saturday, April 14, 2012

Bamboo Cloth Pantyliner Restock.... with LE tooo

Kepada peminat cupcakes... its now on your pantyliner hahaha...
This is a limited Edition Bamboo cloth pantyliner - Cupcakes - Japanese and US cotton

Selling at RM12.50 per pieces
Only available as per in the picture

Dan kat bawah ni normal bamboo cloth pantyliner... restocking about 20 pieces (tapi tak semua dalam gambar) with two choices of colour, Price at RM8.50 per piece


The flannel pantyliner is still in stock, you can check it out here

Ada banyak juga pertanyaan yang mana satu lebih bagus, yang guna flannel atau pun yang guna bamboo..
Personally I would say Bamboo adalah lebih baik, ianya really good to your skin, some more its an antibacterial fabric. Lagi satu, saya menggunakan cotton untuk bahagian "wing"nya. Compare to flannel, cotton lebih tahan lama.
Manakal flannel akan berbulu dan menipis through time. Tapi so far saya dah pakai almost 2 years, my first flannel pantyliner still ok lagi. And offcourse, flannel is much more cheaper than bamboo.

Pilihan di tangan anda, kalau setakat nak cuba2 dulu, trylah flannel, takut nanti hangat2 taik ayam jer, sekerat jalan jer pakai, so tak lah rugi sangat sebab murah jer kan ahaks...

Ops.... tak lupa, anda masih berpeluang untuk dapat 2 pantyliners for free yerr. Do join the GA from Notamanjaku here

Regards;

1 comment:

  1. Saya still pakai lagi...tapi time heavy terpaksa pakai pad yang extra-long tu ....

    ReplyDelete

Love your comments...