Followers

Monday, April 30, 2012

Mari kita berpesta

Jom kita berpesta..
Pesta apa?
Pesta buku lah.. apa lagi.
Semenjak saya selalu membeli buku online ni, saya dah tak bersemanagat sangat nak ke pesta buku sebenarnya.
Tapi ada budak sorang tuh... sejak dari keluaran AnaMuslim bulan 3 lagi dah excited nak pergi. Dah lama buat list buku2 yang nak dibeli, peminat nombor satu novel AnaMuslim. The first gerai yang kami pergi adalah AnaMuslim... after that umi n ayah senang hati nak cari buku. Yang penting bagi satu port untuk budak kecik tuh baca buku hahaha.

Senyum lebar, bukan ajer dapat buku, dapat beg sekali yerrr
Dan ini plak buku2 quilting yang saya dapat dari booth Eddiplex
Semuanya RM10.00 sebuah.. Buku Diet & Nutrition tuh dari gerai Karangkraf, also RM10


Kekadang terfikir apa pentingnya beli buku, sedangkan di internet dah banyak melambak pelbagai tutorial kan, tapi bila belek2 buku ni, kekadang ada teknik yang tak terdapat in detail di internet, plus boleh jadi quick reference bila takde idea nak buat pattern camna.

Oklah.. happy Monday and Happy Labour day to all workers around the world.


Regards;

7 comments:

  1. Kalau dekat kakak nak juga pergi Mila... seronok si comel tu dapat beg baru dan buku-buku...

    ReplyDelete
  2. nak pergi juga semalam tapi bila ingat nak bawa budak 5 orang ni dengan abahnya tak ada batalkan je niat tu ...hehhe

    ReplyDelete
  3. salam mila..kalau saya, lg seronok belek & ulit printed buku compared to internet.. then kepuasan dpt beli buku itu yg sukar diungkapkan..:)

    p/s: mila, grad uia bila?

    ReplyDelete
  4. Hi Kak Mila! Sihat ke?
    Bestnya, dapat pergi pesta buku. :)

    ReplyDelete
  5. wow! bestnya...dapat pergi pesta buku....follow anda...

    ReplyDelete
  6. murah tu kak... kat PWTC ke?
    buku exercise pun ada tu.. hehehe

    ReplyDelete

Love your comments...