Followers

Friday, September 14, 2012

Coffee table pocket organiser

Dah pun ada new table runner...
The runner is perfectly fit to the table plus the anti-slip fabric, everything in my ok from my eyes..
Tapi..pst pst tuan rumah tak berapa puas hati lagilah.. Tuan rumah kata masih lagi bergerak kalau ditarik/tolak, so takut barang2 kat atas akan jatuh aissshhh
Nasiblah puan rumah ni kreatif dan tak cepat putus asa, kalau putus asa pun peram jer lah dulu, lelain kali cuba lagi hihii..

Then puan rumah dapat idea camni.. buat fitted tablecloth macam dining table tuh, then letak skirt dan alang2 isi poket terus... jadilah organiser. Lepas ni takyahlah nak peram tp tak menetas remote TV kat atas sofa tuh yerrr hehehe


Tengok bahagian bawah plak... fitted tau... rasanya kalau guna heavy cotton better lagi, sebab lebih keras terutama tang bucu tuh. Seriau jugak kut terkoyak ke kan, tapi so far ok jerrr


Letak balik table runner puan rumah yang cun tuh yerrr...


No more complaint yerr hihi (pst2 rasanya tuan rumah taklah puas hati sgt, cuma malas nak layan dah kut ahaks)

Sesapa yang tak letak remote TV and Astro tuh kat tempatnya siaplahhh!.. 
Pilih satu denda ni.. nak kena bebel or nak kena rotan hahaa..

pst pst.. kalau ada nak tempah sebijik camni silalah email yer... tapi ukuran meja hendaklah tepat tau.

Regards;
 

9 comments:

  1. Wah, cun, kak Mila!
    Biasa fitted bedsheet, ini fitted alas meja cum pocket organiser. Kreatif! :)

    ReplyDelete
  2. Kak mila ni rajin btol lah!!kagum sungguh ai! siapa tak letak remote kat poket tu mmg nak kena rotan!!! hahahaha

    ReplyDelete
  3. Saya setuju dengan MamaDaniel tu. Mila ni memang energetic sebab ada jer bikin project. Cantik dan memang ada kreativiti hasil di atas tu.

    ReplyDelete
  4. waa....cantiknya kak...jeles nih...

    ReplyDelete
  5. good work! sweet dan sangat praktikal...

    ReplyDelete
  6. cantik & very practical. Vey inspiring! Project to do masa cuti..;)

    ReplyDelete
  7. Thanks semua. Saya ni jenis yg dapat idea jer terus buat, walaupun ada lagi WIP lom siap tuh... adoilaaa bila nak siap readymade quilt tuh...

    ReplyDelete
  8. Bagus idea fitted tu, takde jatuh ke sengit ke alas meja tu kan. Alhamdulillah, dpt idea utk buat alas meja kopi.Mekasih kak :) Skrg kosong je meja tu sbb kalau ltk alas ditarik oleh sikecik Fateh tu.

    Keep good work kak!! :)

    ReplyDelete

Love your comments...