Followers

Monday, September 24, 2012

In the jungle




A toddler quilt measuring 48x63 inch.. taller than me hihi

Reversible in jungle theme

RM190.00
-SOLD-


Regards;
 

14 comments:

  1. Comel..comel..comel.. sejuk mata memandang... :D
    terberkenan la plak kat backing fabric akak tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. comey..comey...besar nya quilt tu...

    sy pn ad panel ni tp xthu bila nk dijadikan product...

    ReplyDelete
  3. MamaD... backing tuh fabric from kainohkain.. cotton yg agak tebal.. mmg cantik


    Noen... quilt besar camni boleh lipat n djadikan tilam masa baby kecik, takyah beli tilam lain, dah besar boleh jadi playmat... praktikal tak teori akak ni hihihi.. teori dapat dari customer.

    ReplyDelete
  4. Cantik ...suka pula tengok warna grey .asyik pink je kan

    ReplyDelete
  5. Ya...materialnya memang cantik! Fungsi 2 dalam 1. Bagus tu.

    ReplyDelete
  6. mila, nak tanya, kalau nk jahit corak mcm ni yg ada kelok2 ni kena pakai free motion quilt ke?

    ReplyDelete
  7. that is such an adorable quilt! well done on a beautiful finish.

    you've done some pretty amazing stuff, Mila. I should be learning from you instead! ;)

    ReplyDelete
  8. Nice! the colours are sooting... the plants going out of the border such a good idea, making the 3D effect stand out. 4'x5', besar-lah... can't imagine myself doing it... mesti berpeluh peluh with NV50. The 3

    ReplyDelete
  9. Wow, Kak Mila memang hebat, dapat jahit quilt besar macam ni. Tahniah! :)

    ReplyDelete
  10. TQ Suzie, Tyha and Adilia

    Shida.. saya guna hi-speed jer, sebab lengkuk tuh besar, kirany koner baring teruslah hihi

    ReplyDelete
  11. FarahLin, I am still learning and most of my quilt is a beginner level. I dont attend any quilting class and mostly internet is my teacher... yours one mostly advance level.. need to have courage to do such pattern :)

    ReplyDelete
  12. Yati... try2.. cuba2.. test2... hihi akhirnya jadi jugak

    ReplyDelete
  13. perghh ingat naik motor je ada kona baring ...ni tak sabor nk try ni..first projek will be for coming soon nephew

    ReplyDelete

Love your comments...