Followers

Friday, September 21, 2012

Cover cover lah skit yerr

Cover your aurah opsss... correction, cover your sewing machine :P

Sweet Lil Kitties in red..



Regards;

8 comments:

  1. saya pun ada plan nak cover mesin jahit saya..dah beli dah span yg nipis tu..kak mn akak beli kain cantik2 nie kak..blh tak share kat mn akak beli kain cotton yg cantik2 kat blog akak nie..saya bab beli kain mmg failed..hahahha

    ReplyDelete
  2. Suzie.. TQ

    Yatie.. yg ni heavy cotton, beli kat tewah tmn permata tu jerr...

    ReplyDelete
  3. wah, cun! Barulah terpelihara dari habuk. :)

    ReplyDelete
  4. oo tewah pun ada jual yek..minggu depan nak gi la tewah the mines ada kot yek..hehehe

    ReplyDelete
  5. projek yg lama tertangguh...machine cover....:P
    NIce one !

    ReplyDelete
  6. cute! benda yang dah lama berangan nak buat... (masih berangan lagi.. muahahaha)

    ReplyDelete

Love your comments...