Followers

Wednesday, December 19, 2012

Bags for sale

Mood datang untuk jahit beg... hihi
Sebenarnya saya nak try "open wide zippered pouch" tutorial  dari Noodlehead ni, tapi saya malas nak buat pouch, terus buat kat beg jer.
Memang agak senang dan sangat praktikal guna zip sebegini, senang nak masuk barang kedalam beg tau

Since saya dah banyak sangat beg, so saya nak jual sahaja beg2 ini

Grow Up  HandmadeTote
Size : 12x14x3 inches with 22 inches strap
Material : Canvas Denim, quilted heavy cotton, lining with pre-washed calico (belacu)
- 2 poket luar, dan 2 poket di dalam
Price = RM60.00
Status : Available

I Love Handmade Tote
Size : 12x14x3 inches with 22 inches strap
Material : Canvas Denim, quilted heavy cotton, lining with pre-washed calico (belacu)
- 2 poket luar dan 2 poket dalam
Price : RM60.00
SOLD



Dan yang ini plak, beg yang saya buat masa sew-a-long arituh, asalnya saya nak pakai sendiri, tapi since dah terlalu banyak beg, rasanya adalah lebih baik saya jual sahaja kan...

Charm Square -Pink- Tote
Quilted
Made of mixed of cotton (light and medium weight cotton)
Price : RM40.00
SOLD

Charm Square - Kua Kumbu- Big Tote
Quilted
Made cotton and kua kumbu (ikat fabric) fabric
Price : RM40.00

Kalau ada yang berminat boleh email saya at 
my.milakamila@gmail.com 
or 
WhatsApp 019-934 8268 (No call/SMS)


Regards;

2 comments:

  1. so pretty!

    I share with readers here

    http://where2shop.blogspot.com/2012/12/pretty-handmade-bags-for-sale.html

    love handmade bags!!

    ReplyDelete
  2. Thanks Sherry, I have list ur blog in my bloglist

    ReplyDelete

Love your comments...