Followers

Friday, December 14, 2012

Telekung chomel - koleksi gambar si comel

Happy betul saya tengok gambar2 ni

Inilah Qish dengan telekung barunya, comel betul Aqish ni, kalau jumpa maunya  di cium2 hihi

Agak labuh seluar tuh kan.. hopefully boleh pakai lamalah. Aqish pun belum masuk 2 tahun kan. Thanks Kak Liza kerana sudi share gambar ni.. berbunga2 hati ni bila tengok gambar ni hihi.

Dan ini plak Masyitah.. Alahai comelnyerrr dia. Terima kasih jugak kepada Mama Masyitah kerana sudi tag picture ni di FB saya
Moga Masyitah dan Qish jadi anak-anak yang solehah dan beriman hendaknya.. Aminnn

Cerita detail pasal telekung ni saya post kat sini arituh
Seronok jugak sesekali taking holiday from patchwork and quilting and sew telekung ni. Maaf jugak pada yang bertanyakan telekung dewasa, maaflah buat masa ni belum terbuka hati nak ambil tempahan telekung dewasa lagi. Saya ni kalau belum betul2 confident, saya malas nak buat2 confident hihi. Tapi kalau dapat buat telekung sedondon dengan anakanda, memang cantik sangat kan.. hihi apakata mulakan dengan Izzah dan Ummi nyer hihi (wokeh masuk list!)

While thinking of my 2013 sewlution (sew resolution hihi) I even thought of a specialization... (eh betul ke penggunaan specialization tuh eks), it simply means I sew and take order only one specific product, in which earlier I opted for quilts and related. Its a step ahead on turning this hobby onto a biz (I thot so).
But suddenly I asked myself, will I be happy with that? Some might think of $$ is point of success, but others might measure it differently
Aaaghhhh.. seems I need to redraft my sewlution... should I?

Happy Friday & happy holiday semua...


Regards;
 

5 comments:

  1. kepuasan melihat hasil kerja digunapakai...

    ReplyDelete
  2. beh nyer dier.. comel2... kiter pun suka suki menjait..so kena wat sewlution lah kan juger kiter nie kan... good luck to you..

    ReplyDelete
  3. Comel-comel dia orang pakai telekung hasil tangan kak Mila.
    Yati pula, tak boleh satu produk je, cepat boring. Tu selain cross stitch, yati knit, crochet dan buat felt crafts juga. Cuma nak improve sewing skill lagi next year, Insya-Allah. :)

    ReplyDelete
  4. Comelnya! Teringin nak jait satu untuk Hanan hmmm bila la mummy ni nak rajin huhu....

    ReplyDelete

Love your comments...