Followers

Tuesday, February 18, 2014

BOM#2 February 2014 : 12.5" AprilStar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Kebabooomm....

Inilah dia BOM for February 2014.. dah towards end of Feb baru berkesempatan nak buat huhu

As usual kat sini saya ambik gambor, kengkonon tutorial ler kan..


Yang hijau pangkah tuh saya dah gantikan dengan yang kat bawah nii

Tetiba berubah fikiran hihihi

Green 5 1/4 potong empat macam gambar dibawah ni yerr

Another 5 1/4 square (background fabric) pun potong 4 k..

Potong 2 both 4 7/8 square 

Cantumkan seperti dibawah...

Wokeyyy dah siap...
Tak sabar tunggu March block huhuhu
Sampai jumpa lagi...
Regards;
 

5 comments:

  1. Kakak sejak cuti hujung minggu dah tak sama dgn anak dan abang mula berjinak balik dgn sewing machine Mila. Tapi buat taklah secantik Mila yg guna mesin canggih.. Mila buat kemas dan cantik.

    ReplyDelete
  2. Rindunya nak main main ni. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Rajinnya awak..kalau saya ni ntah bila nak siap. good job dear

    ReplyDelete

Love your comments...