Followers

Tuesday, February 18, 2014

Tetiba semangat datang....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Semangat datang bila download free trial software kat internet huhuhuhu...
30 days trial jer tau.. or 60 files.. after that kenalah beli

Terawal plak hadiah hari guru Izzah, sajer testing, at least ada gunanyakan dikendian hari, dari dok sulam ntahapaapantahtuh :-P

Ini plak testing testing lagi.. sebenarnya tempahan, tapi buat lebih skitlah


Masih lagi bertatih sebenarnya walaupun dah ada yang tanya2 risik2 untuk tempah, waduhhh makcik takotnyer nak ambik tempahan. Time contraint betul... satu2 design sulam ni takes about 15 minutes to complete, dan kena tukar2 benang in between... gigil makcik ni nak ambik upah wooooo
sedangkan...... makcik nak tido awal kuikuikuikui

Camtuh lerr bila tido lebih penting dari segalanya, duit pun tak penting (yo lerr bila ambik tempahan dapat duit kan!)
Penting wooo tido awal, bangun pun awal kan... fresh!
Wokey... 
wassalam

Regards;

7 comments:

  1. Eh... kalau 15 minit siap pada kakak dah telalu pantas tu Mila sebab nak tukar benang lagi. Mila buat cantik dan kemas itu yg kakak suka tengok.

    ReplyDelete
  2. Assalam.. Kak, saya ada hantar emel untuk order telekung anak.. Nanti minta respond ye.. Try cari no.phone akak, tp x jumpa plak.. TQ.. :)

    ReplyDelete
  3. 30 hari pulun menyulam la kak.. pastu baru jahit.. hehehe...
    bestnya ada mesin sulam...cantik2 semua kak... :D

    ReplyDelete
  4. Tak terpikat lagi. Hahahahha kalau x mau di angkut mesin.

    ReplyDelete
  5. tuudiiiaa... mila... jom la menyulam.. sama... tak aci la tido awal sokmo.... beh ooo menyulam....tetiba jer tgh malam... kah..kah..kah...

    ReplyDelete
  6. Bestnya kak Mila, ada mesin boleh menyulam ni. Banyak permintaan camni, atas towel la, orang suka, sulam nama lagi la, etc.
    Benang dia pun penting juga kan, kalau tak tahu guna jenis benang apa, takut hasil sulam jadi tak rapat. Apa pun, terbaik la, kak Mila. :-)

    ReplyDelete
  7. Kalau ada mesin tak rajin tak menjadi juga.
    Rajin, pandai dan ada mesin baru menjadi..

    ReplyDelete

Love your comments...