Followers

Friday, February 28, 2014

"Saya Yang Comel"

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Sapa setuju "Saya comel" angkat keyboard k... (acik mila plak perahsan kang kikiki)

Kepada yang berminat untuk tempahan telekung, bolehlah email saya di mr.telekung@gmail.com 

Perasan tak ada perubahan pada email tuh? 

Dulu2 saya guna my.milakamila, my personal email address, tapi dsebabkan macam-macam email masuk, kekadang saya lupa nak check spam box, ada yang sangkut lama kat spam box, kesian kawan-kawan yang nak tempah telekung tapi acik mila ni tak reply2. Maafkan kami! (baca ala2 P.Ramlee)

So untuk mengelakkan kekeliruan, saya create new email account. Tetapi pada yang lebih selesa nak guna my personal email pun boleh jer.. dan jangan terkejut bila dapat reply guna alamat ini yer :-)

Fuhhh.. perancangan untuk telekung kanak2 ni sebenarnya banyak.. nak buat ready stock dah sekian lama dalam list tapi semacam belum mampu. Order yang ada pun kekadang terlewat sehari dua... Apakah kerana daku suka tidur awal erks kuikui

SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI
Checklist hari Jumaat:
erks sebahagian jer... mungkin boleh tambah lagi or boleh delete mana yang tak perlu..

Wassalam

Regards;
 

5 comments:

  1. kikiki... jom tidor.. tido penting...kalau tak.. tak productive. saya lah tuuu

    ReplyDelete
  2. Memang comel apa lagi kalau telekung buatan acik mila kan anak-anak. Kalau auntie ada anak kecik pun agaknya lama dah menempah macam ini.

    Kakak pun tidur awal Mila. Anak siap aje buat homework dsb dia masuk tidur kakak pun sama masuk bilik juga.

    ReplyDelete
  3. Comel.. memang comellllllll..
    Alhamdulillah.. bagus gak kalau ada buat check-list mcm tu..
    Ada masa kita ni kena "paksa" baru jalan..
    Insya'Allah.. lelama yg terpaksa tu jd ringan.. (akak la tu)

    ReplyDelete
  4. comellll deqqqq! ;)
    hiii mr.telekung! ;)

    ReplyDelete

Love your comments...