Followers

Monday, February 24, 2014

Putra Villa : For rent


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ الأُمِّيّ 
وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلم

Fuh penat2....
Penat mengemas rumah lepas penyewa keluar. Not a good practise, patutnya just hire a cleaner, tapi banyak benor halangannya, masa yg available tuh sangat limited.

Rasanya paling teruk toilet & kipas, macam berinci2 habuk dah huhuhu

Pool view..

Ruang tamu dan ruang makan.. (ada dua kipas ceiling di sini)

Ruang dapur.. ada kabinet, peti sejuk dan microwave.

Ini bilik utama, ada attach bilik air & dah ada kipas ceiling

Ini bilik tengah, perabot ini dari penyewa lama, intentionnya ditinggalkan macam tuh untuk dijual kepada penyewa baru, tapi optional, kalau takde sapa nak, kami jual je lah...

Yang ini bilik ketiga, attach dengan bilik air tapi ada 2 pintu ler, ikut dapur. Yang ini saya belum sempat pasang langsir lagi.

Ada sesapa berminat?

Kalau sesiapa berminat untuk beli pun kami pertimbangakan :-)



Regards;
 

6 comments:

  1. Cantik rumah dan kawasannya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ok pemandangannya kak cik.. tambah plak view morning sun, so petang taklah panas

      Delete
  2. Klau beli berapa harganya mila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tengok harga yang orang nak jual kat iproperty dalam RM450k, tapi rasa2nya kami nak buat valuation dulu kut, tengok real market price.Kekadang tak boleh percaya sangat iklan kat internet nih.

      Delete
  3. Kalau diwar-warkan kakak rasa tak lama adalah yg berminat ni Mila.
    Pada kakak jgn juallah sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada yang tengok rumah ni kak.. insyaallah
      memang agak sayanglah nak jual sebab memang jalan kaki jer ke Terminal putra tuh... 20 minutes dah sampai KLCC, bas direct masuk ke UIA pun ada, TAR college pun dekat. Rumah ni pun dah dapat strata title, tapi rasa penat plak nak uruskan rumah camni, terutama bila nak cari tenant baru (dasar comfort zone kan)

      Delete

Love your comments...