Followers

Monday, October 31, 2016

Jahit-jahit untuk Asfa

Assalamualaikum...

Asyik2 cerita Asfa kan..
Cerita kakak dah tenggelam kihkih

Bukan apa.. kakak dah besar, susah skit nak cerita, kadang ummi jahit untuk kakak, tapi takleh nak cerita kat blog sebab kakak dah besar, dah kena jaga aurat yer tak..

Arituh semangat umi berkobar2, nak train Asfa tak pakai diaper
Maka jadilah sehelai training pant ni untuk Asfa
Sehelai je pun kikiki
Padahal material punyalah banyak lagi tuh...
 
Guna free pattern kat internet jer pun...
Tapi semangat umi ni angat-angat taik ayam yer pun hahaha
 
Sehari dua tuh umi dok ngelap lantai jer, terus putus semangat
 
Nak kena kutip balik semangat yang dah berterabur nih kikiki
 
 


Regards; mila

No comments:

Post a Comment

Love your comments...