Followers

Sunday, October 23, 2016

Telekung besulam pink...

Assalamualaikum...

Harini nak cerita pasal telekunglah plak..

Masa mak mertua datang bertandang ke rumah arituh... saya jahitkan sehelai telekung dari kain bersulam ni.. (bukan sendiri sulam ni tau-kedai yg sulam kikiki)
Dah lama beli kain ni.. tapi terperam jer hihi (nasib tak jadi jeruk kan)


Tetiba ada sahabat saya yang berkenan.. actually dia nak beli untuk anak... tapi kalau saya sudi buatkan untuk dewasa, dia pun nak tempah...
Saya pun almaklumlah baru nak cuba2 buat telekung dewasa, R&D dah buat, tapi praktikalnya memang baru nak mula... so dari segi design, ukuran, camna nak tahu saiz yang sesuai etc.. satu2 saya belajar

Maka jadilah satu telekung dewasa yang pertama kali saya buat atas dasar tempahan (dulu2 pernah jugak buat, tapi tak berapa proper sangat sebab banyak benda yang tak standard lagi, terutama saiz muka... main teka2 jer)

 
 
Siap dengan pouch lagi.. tapi ni pouch kecil je lah, setakat boleh masuk telekung sahaja
 
Ini plak telekung untuk si anak.. Moga jadi anak solehah yer Nuha
 
Apa pun saya ucapkan terima kasihlah pada "yang menempah" hihi.. you know who you are hahaha...
Sorry for the hassle sebagai first customer..

Till next story... thank you for reading
Wassalam


Regards; mila

2 comments:

  1. CANTIKNYA TELEKUNG BERSULAM MILA

    ReplyDelete
  2. Cantiklah k.mila...taknak amik order ke? It could be your next project/prospect...

    ReplyDelete

Love your comments...