Followers

Friday, June 18, 2010

ABCDEFG....(kena nyanyi mcm budak2 tadika tau..)


Today dah Jumaat... today last day bole g keje ala ala lenggang lenggang kangkung... Pagi yang tiada kekalutan for 2 weeks dah berlalu ok... Pagi yg only 15 minutes to office dah berakhir ok... Next week will start another episode of rushing morning for me ahak!.. dont rush.. because I have done another simple project for your Rush specially from my gerobox... taadaaaa... but still the felt butterfly nampak messy kan... still not satisfy with my "hard hand" (read keras tangan)
Here is the step by step in picture on how I do it... (except that tertinggal tang getah tuh)
Kalau ada sesapa yg suka nak try this at home silakan ler yerr
Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

5 comments:

  1. wah cantik la.. felt butterfly pun kiut. kalau rajin boleh buat butterfly penuh getah pon boleh jugak kan :)
    ..tapi takde Rush la..

    ReplyDelete
  2. salam,

    hehe..ceria betul kalernye, mmg semangat la nak naik keta (kalo saya la). hehe!

    apa yg messy butterfly tu? mcm ok je. adakah saya 'keras mata'? :ppp

    ReplyDelete
  3. cantiknyer..nak try la lepas ni

    ReplyDelete
  4. dura: takde rush.. bole slow2 jer hihihi...

    Lynn: hihihi.. keras mata plak eks

    norem: try la... seronok pakai something yg kita buat sendiri kan.. anak saya dah komplen dah sbb kat seat belakang takde lg nii hahaha

    ReplyDelete
  5. this looks so kemas and cantik !! siap ada rama-rama .......

    ReplyDelete

Love your comments...