Followers

Monday, June 21, 2010

Alhamdulillah...

Weekend yg sangat happening dah berakhir.... happening sbb semalam.. was my birthday... Syukur Alhamdulillah atas kurniaan Allah atas segalanya... everything.. every single breath.. Alhamdulillah...

Tak banyak aktiviti dengan my machine this weekend sbb banyak keluar, jalan2. Just a bag for Izzah shj.. itu pon sbb dia irihati ngan beg hijau for my mother... kenalah siapkan jugak... dah kul 10 mlm td hahaha... today nak bawa ke sekolah agama... abih je jahit there n then jugak masukkan buku.. excited betul.. tambah plak ada nama dia.. sorry dear, umi dah malas nak tambah Izzah kat hujungnya.. cukuplah ngan asma je yerr... nnt2 umi buat yg lain (uihhh semangat umi buat beg la ni hahhaa).. umi letak nama penuh wokeyyyy

Layan gambor beg jap.. model yg dah nak tido ni haaa


Those yg nak try to do the same bole refer to this tutorial from lulalouise, bole download pattern lg.. tp saya tak guna that pattern sbb terlalu besar.



Happy sewing and happy life...

Regards;

Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

5 comments:

  1. wahhh pecah kepala la pakai beg Doraemon !!! siap ada nama lagi ... i like the bag ! nak kena belajar juga nih buat beg ...

    ReplyDelete
  2. cantiknyer...suka dengan doraemon tu..boleh try buat beg utk my boy.

    ReplyDelete
  3. letak batting ker..nampak cam tebal jer

    ReplyDelete
  4. ann: kalau letak ur little chicken kat beg ni.. manyak chantek.. bole dia kawan ngan doraemon kikiki

    norem: saya guna kertas interfacing yg tebal tuh jer. batting pon saya tak kenal hehehe.. tp selalu jumpa kat tutorial buat beg camni.

    ReplyDelete
  5. Kak Rimbun,
    happy belated birthday! Semoga dirahmati Allah.
    Cantik bag doraemon! :)

    ReplyDelete

Love your comments...