Followers

Monday, June 28, 2010

Dedicated entry to Indah


Here it is.. one dedicated entry to you Indah yg berada jauh diseberang The South China Sea... Ini je lah tudung2 yg ada readymade... yg ungu tuh with out awning keras tuh... senang nak jaga but advisable not to throw it to your washing machine sbb brocade is a quite sensitive fabric... yg hitam tuh sulam di awning n keliling tudung or else kalau nak tempah bole tgk warna2 yg ada kat blog ni.... http://annur2u.blogspot.com... tambahan dr situ akak ada warna hitam n putih... semua warna kat situ masih ada lg... cuma ada certain warna tuh dah tak bole nak buat tudung besar ler (mcm XL).. only left about one meter jer.. and kalau nak tempah tuh... akak tak dapatlah nak siapkan cepat.. maybe towards the end of July insyaallah....

Regards;
Rimbun with LOVE
No one despairs of solace from Allah except for people who do not believe (Qur'an,12:87) Thank You Allah for everything

No comments:

Post a Comment

Love your comments...