Followers

Sunday, September 05, 2010

Completed...yuuhuuuuu

Akhirnya... akhirnya....
.
.
siap jugak baju2 raya sebanyak sepuluh pasang itu.. opssss bukan semua saya punya yer... mine only 2.. the rest for my MIL, SIL, nephew, niece etc etc etc..

Thanks to Cikgu Elly... kerana bagi job yang release my tension.. hahaha.. job buat beg lah, apa lagi kan. Katanya untuk anak2 sedaranya. Nak sama jer dua-dua ni.... dan takmau ada sebarang accessories.. kosong jer macam Izzah punyer. Insyallah esok akan di poskan...

Bahagian dalam beg, siap ada my tiny label tuh.. hihihi.. I shy shy cat, so my label memang cinonet jer hahahhaa

Sempat jugak shopping these two magazine at Popular Bookshop at Wangsa Walk.
Saya ni memang buta cross stitch...  tapi semangat jugak nak membeli sebab nak kan set jarum tuh.. senanglah nak buat sulam tarik benang lepas ni huhuhu.

Honestly bila baca pasal cross stitch niii.. menarik jugak to try kan..
Ok that all for today... udah mau pejam mata ini... Alhamdulillah baru jer balik dari terawih.. uih tenang betul hati ini setelah projek baju raya settle.

Byeeeee


Regards;

4 comments:

  1. salam,

    tahniah kak!! 10 pasang tuuuu ^^

    ReplyDelete
  2. wa mila...tahniah.. saya ni anak dua orang nye baju tu pun tak bersiap lagi..seb baik baju sendirk dah siap..tu pun sebab tempah..uhuhuh...sangat takder masa...uhuu

    ReplyDelete
  3. Lynn.. 10Q 10Q hehehe.. kalau tailor yang baca ni mesti tak herannyer kan.. takat 10 pasang hahaha

    tomei...semangat nak siapkan, saya bawa je g opis, lunch hour menjahit hahaha.

    ReplyDelete
  4. 10 pasang? Congrats! i ni nk mula jahit baju anak pon dok terketar2, takut x jd. Last2 buat projek kecik2 je... kain2 utk baju simpan dulu... hehehe...

    Nk buat cross stitch yek? bagus.. bagus.. bagus.. join d club..

    ReplyDelete

Love your comments...