Followers

Friday, September 10, 2010

Salam AidilFitri Buat Semua...

Salam Aidilfitri buat rakan-rakan di alam cyber ini..
Maaf andai ada salah silap terkasar bahasa, walaupon kita mungkin tidak saling mengenali..

Here I am.. blogging far far away from home... I am now at Bumi Kenyalang.
See.. happy Izzah sedondon dengan nenek..
Inilah hasil usaha selama sebulan, orang lain dok sibuk kejar terawih, aku dok kejar nak siapkan baju raya sekeluarga.. Pstpst.. langsir kat belakang tuh sempat jahit sbb dapat MC satu hari kerana demam selsema.. kosong jer and tak kena dengan baju pon.. hentam sajer ler labu.. hahaha

Harap dapat kita bertemu kembali dengan Ramadhan yang akan datang isk isk.. sedihnya.


To share with you my "sulam tarik/cabut benang" pattern this year hihihi

Jom Zooommm dekat skit
Lengan dan poket tuh vice versa warnanya.. my roommate kata kuning kat tengah lg cantik, but I am thinking of hijau kat tengah lg cantik.. so buat dua dua.. adilkan...

Agak2 kalau offer this kind of sulam for order ada tak yang berminat eks???


Regards;
 

7 comments:

  1. salam,

    selamat hari raya buat akak di kejauhan..hehe!

    beraya di perak la kak..sob..sob..turn suami (T_T)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya Mila & maaf zahir batin. may happiness be with you during this raya holidays

    p/s : seronok tgk orang jait baju sedondon satu family. i sempat jait baju anak2 je..mak dia tak sempat lansung huhuhu :D

    ReplyDelete
  3. Lynn.. selamat hari raya jugak to Lynn

    Zura.. tak per.. untuk tahun depannyer raya, start buat tahun nii.. mesti sempat siap ahaks kikiki

    ReplyDelete
  4. akak tu sulam brother gak ke? cantiknya..nanti awak watla tutorial jahit jubah budak lelaki tu ek!tq

    ReplyDelete
  5. kak Nor.. thanks

    tini.. sulam cabut tu kerr? tu sulam tangan

    ReplyDelete
  6. cantiknya sulaman ....

    Selamat Hari Raya Mila .. wpun agak terlambat .. i m sure u had fun alright ..

    :-)

    ReplyDelete

Love your comments...