Followers

Friday, September 03, 2010

Extra baju raya.....

Saje2 nak review skit pasal jubah makcik chumel niii.. mcm biasa ler.. bila balik kampung before raya, mestilah menambah koleksi baju raya kan. Macam tu ler bila jd the only anak saudara..

Jubah ni dari kain chiffon, with lining.
Siap ada simple manik kat leher (nii sajer ler nak nyusahkan umi membasuh baju niii).. with handcuff CT style..
Siap guna concealed  zipper ok...
Senyum meleret jer Izzah bila try jubah niii. Dapat ler dia pakai jubah sama dengan Nenek nnt haha.
Opss.. this one not by me but by my sister. Kalau ada sesapa yang teringin nak menempah baju camni.. but bukan untuk aidilfitri ler.. aidiladha bole jer.. bole email me for detail ok... Sajer tolong promote my sister's work.

Regards;
 

4 comments:

  1. salam ziarah,bestnya pandai menjahit eikk..menarik ni boleh difikirkan untuk tempah jubah cantik macam ni utk my beloved daughter

    ReplyDelete
  2. Kakcik juga suka pakai jubah.. selesa je.. itu yang tak sedar kg dah bertambah! (alasan je - dah mmg Cik Mok - tak nak ngaku) :)

    ReplyDelete
  3. syoknya izzah baju raya sedondon dgn nenek :)

    ReplyDelete
  4. salam jom join ga saya berkaitan cd
    ini linknya


    http://littlemummydaddy.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

Love your comments...