Followers

Monday, March 26, 2012

Restock and your chance to get this for FREE

Weekend baru-baru ini saya agak bizi dizi..
Pertamanya pada hari Sabtu, pagi2 lagi kami dah bertolak ke Taman Botani Bukit Cahaya Seri Alam (Aiyakkk panjangnyer nama), Shah Alam.

Mini gathering dengan kawan-kawan masa di UIA dulu. Dah 2 tahun kami miss gathering, tahun 2010 kami tak ikut serta sebab kenduri kawin adik. Then tahun 2011, gathering di batalkan atas sebab kurang penyertaan, dan tahun ini Alhamdulillah menjadi jugak, walaupun just a mini gathering, daytrip jer.

Entah kenapa kan... bila dah masuk alam pekerjaan, alam dewasa, bukan lagi pelajar, tidak dinafikan kita jumpa dengan ramai kawan baru.. terlalu ramai. Tapi kawan-kawan yang susah senang masa belajar ni jugaklah yang too dear to my heart. Semua orang dah ada famili sendiri, anak2 pun dah besar, dan kalau berjumpa tuh macam tak hengat dunia bercerita hahaha..
Nasiblah kat Bukit Cerakah ni ada kolam, so anak2 sesama diorg dok berendam dalam pool sampai kecut, kulit pun dah bertukar warna... hahaha

Terima kasihlah kepada Mr&Mrs Organiser kerana dalam kesibukan tugas harian, dapat jugak menganjurkan program ini dengan jayanya... Syukran Jazilan.
Ibu-ibu suka, anak-anak gembira, dan bapa-bapa riang ria.
Tahun depan siapalah yang sudi jadi organiser agaknya....

Comes Sunday... masa untuk bersantai di rumah, masa untuk aktiviti jahit2 walaupun hajatnya nak mengemas rumah, tapi tersangatlah malasnya, agak2 tunggu next week panggil cleaner jer lah... yer yer.. saya memang tersangatlah malasnya nak mengemas rumah.... lebih suka menghadap mesin jahit jer kerjanya.
Apa yerr yang sempat saya jahit hari ahad arituh...
ada 3 helai tudung, siap quilting "Attic Window" baby quilt and currently tinggal handstitch binding jer, Siap jugak restock yang kat bawah niiii..

Ada 21 pieces semuanya..

Berminat untuk dapat cloth pantyliner ini for free?
Silalah berkunjung ke sini
Ada peluang untuk memenangi hadiah lain jugak yerr
http://notamanjaku.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited_20.html
 First time saya sponsoring a GA... selalu buat GA sendiri jer kan.
Harap boleh bertambah kenalan dengan cara ini, plus promoting pemakaian cloth pantyliner.
Its good for your health, better for the environment and saving your pocket too.

Happy Monday..

Regards;
 

6 comments:

  1. waaa... bestnya jumpa kengkawan.. emm kita jumpa kat facebook jer..

    er.. nasib mila sgt baik la.. kalu saya.. kekdg tu asyik jer kena perli kat hubby pasal asyik/ masa byk terluang kat menjahit/crochet . ish kekdg terasa gak.. masa tu la kita punya own time, kan.. rasa adil da..rumah da kemas, baju siap basuh n iron.. makan selalu terhidang.. tapi masih jugak nak complaint..tu la nasib housewife,kot.. hahaha not complaining cuba nak share feeling jer.. ok kan?? :D

    ReplyDelete
  2. Tyha pon jenis berat tulang mengemas...soh menda lain x pe...ni rumah dah mcm tongkang...hahahaha.Cam mila ada gak menjahit...nampak hasil.Tyha ni...dok menternak lemak...mesin wat tukun

    ReplyDelete
  3. Umi-Eca... agaknya dia nak bermanja kut eks.. nak dibelai2 mcm benang n jarum crochet tu jugak hahaha.. so far tak pernah lagi kena komplen. teringin jugak nak tanya tp tak tertanya2 lagi, takut jugak kut tak cakap tp pendam dlm hati kan.

    ReplyDelete
  4. Tyha... mesin besar tuh kena jalan selalu, baru pulang modal.
    samalah kita yer... rumah selalunya berabuk, kalau tempat jahit tuh banyak benor lebihan benang bertaburan, padahal selalunya masuk dlm plastik sampah terus, agaknya lebihan benang kain yg dipotong kut. aishhh kalaulah vacuum tuh boleh jalan sendiri kan best

    ReplyDelete
  5. waa...rindu juge kat kwn2 kat uia..since habes belajar xpernah lg geder2 ngan kwn2 lama..sbb sume yg rapat dok jauh2..pyh nk jumpa

    ReplyDelete
  6. dengan harapan saya boleh memiliki pad ini, nak jugak sy try guna.. :)

    ReplyDelete

Love your comments...