Followers

Tuesday, June 05, 2012

More reason to sew bags..

Masuk jer pintu office semalam hati saya dah berbunga2.. kembang setaman.. dah sampai rupanya idaman hati niii


Banyak benor tips kat dalam buku ni. Tapi kalau sesapa yang dah ada buku The Bag Making Bibble, maybe ada certain tips tuh yang repeated, but cant comment more sebab tak mentelaah page to page pun lagi, just browse through jerr

Tapi buku kali ni memang banyak pattern, banyak project...

Jangan jadi projek terbengkalai udah lah yerr hahaha
Mesti ada yang tertanya2 beli kat mana kan.. saya beli dari Bookdepository UK, ada free shipping plus yang ni pre order, ada discount about 25% if not mistaken, harga asal buku ini USD27.99, tapi yang ini USD20.99 sahaja, duit ringgit dalam RM67++

Bolehlah berkira2 buat masa bulan puasa nanti, sambil2 jahit baju raya.. opsss ngapa bulan puasa plak kan? sebab saya dah plan bulan puasa ni saya tidak akan menerima sebarang tempahan, advanced order untuk lepas puasa pun saya tak nak ambil... biarlah any order dibuat selepas bulan puasa nanti.
Minta maaf pada yang bertanya pasal tempahan quilt, saya terpaksa tolak buat masa ini. Andai ada kesempatan, dipanjangkan umur dan sihat tubuh badan, lepas puasa nanti insyallah.. saya buka kembali tempahan.

Salam Sayang...

Regards;

8 comments:

  1. Menarik buku ni.. nanti dah jadi beg, jangan lupo post ye..

    ReplyDelete
  2. tiap kali nampak tutorial / buku / orang buat beg.. rasa cam nak buat gak..

    tapi bila fikir secara waras..
    bila la nak guna?
    sape la nak bagi as a gift? nak ke org terima?
    kalau nak jual.. emmm ada ke nak beli??

    hahahah tu la yang selalu saya fikir Mila.. kesian tak??

    hehehh.. saya sebenarnya...jealess jealess jealess.. uhuhuh

    ReplyDelete
  3. Bestnye...nk jgk...huhu...tp kalo dpt sure byk terbengkalai kot...haha

    ReplyDelete
  4. Disebabkan iklan akak ni pasal buku ni...maaaaaaaacam kena click click gak nih!! mana lagi best...lisa lam kaa amy butler?

    ReplyDelete
  5. wa..bestnyer.. baju raya, beg raya, purse raya..boleh buat sedondon.. :D

    ReplyDelete
  6. bgs k.mila, smngt n keinginan utk mnjht tu sntiasa ada..mcm sy ni, tenggelam timbul je..pape pn all d best..nnt jgn lupa post citer psl projek2 akak tu..blh sy cuci mata..nk bt sndiri 'tak mampu' ha3..

    ReplyDelete

Love your comments...