Followers

Monday, June 18, 2012

All about transportation

My last quilt order finished for June.
in bright colour.. its all about transportation..
Saya guna organic cotton yang blue in vehicle print tuh.. plus "tyre track" untuk border, all from Timeless Treasure. So its a mix of organic cotton, not fully. Kalau fully organic rasanya cost sama dengan sale price hahaha

Asal patchwork pattern yang saya buat lain, rearange balik, last2 jadi camni. Thanks kawan2 for your response in my previous posting kat sini


Ini bukan quilt, tapi sarung tilam, zippered.

Tambah 2 helai barut bertali, dan a baby bib

Ready to go to the owner...
Owner baby quilt ni dah 7 tahun menanti cahaya mata  dan hati mereka. Saya doakan moga di permudahkan segalanya. Moga the baby and the mother sihat selalu... Aminnnn

Saya ni sok sek sok sek... selsema. So today on MC, penangan pergi konsert Maher Zain. Duduk tempat terbuka pada masa jerubu camni... adeh.. ngantuk nyerrr

Regards;
 

8 comments:

  1. waahh kalau mc bolehlaa merempit kan kak...:)

    ReplyDelete
  2. suara saya pun dah macam jantan hehehe sakit tekak ,
    wow tengok maher zain ,tahun ni x pergi sebab dah pergi dulu ...suka tengok dia senyum kan ..heheh

    ReplyDelete
  3. Really nice quilt :)
    Get well soon!

    ReplyDelete
  4. Rozy... merempit mata pejam hahaha.. makan ubat batuk n selsema ni mata nak padam jer rasanya...

    ReplyDelete
  5. Suzie.. tahun lepas kami balik ke kuching time MZ dtg sini, padahal masa tuh CIMB sponsor, banyak tiket available.. rugiii sesangat. Kalau tak ntah kita boleh jumpa kat sana kut kan hihihi

    ReplyDelete
  6. Kak rose pun tengah down dengan demam..the weather is very unkind now especially for people like me with weak lung.Tapi down2 pun bile tengok your beautiful artwork tersenyum lebar..manis sungguh.You never fail to amaze me..teliti sungguh kerje nye..

    ReplyDelete
  7. nk repeat apa kak Rose kata... u never fail to amaze me.. kudos. :D

    ReplyDelete

Love your comments...